Szakmai szoftvercsomag. Pénzügyi-számviteli szolgáltatások informatikai támogatását megalapozó modulok, folyamatos fejlesztéssel, gyakorlatias szakmai karbantartással. A program áttekinthető vizuális technológiát alkalmaz a dokumentumok rendszerezésére. Modulok: AuditDok/AuditTeszt/AuditIroda

Vezértermék. Több mint 100 munkalap, sok éves teszteléssel rendelkező, felhasználóbarát, "minőségellenőrzött" könyvvizsgálati dokumentációs program. Aktualizált és továbbfejlesztett kisvállalkozói táblarendszer, tervezés, dokumentálás, ellenőrzés.

2010-2011. év slágere. Gyorsan terjedő audit eljárás, adatok és ellenőrzés tesztelésére, teljes könyvelési állomány átvétele Adatexport segítségével, szűrések, mintavételezés elvégzése és kiértékelése.

Felkészülés a minőségellenőrzésre. A könyvvizsgáló iroda hasznos dokumentumai. Pénzmosás, belső minőség-ellenőrzés szabályozásának, és végrehajtásának dokumentumai, asszisztensek oktatása és számonkérése, irodai dukumentum minták, szakmai anyagok.

A könyvelő és a könyvvizsgáló együttműködése. A program segíti a leltározás folyamatát, a szakszerű leltárak elkészítését, és a beszámoló összeállítását. Hasznos minta dokumentumokat és táblákat tartalmaz. Lehetőség van a könyvvizsgálati dokumentációba történő adatátadásra.


Letöltések

DigitAudit letöltése

A DigitAudit telepítési teendői:
 • A telepítő (DigitAudit_Telepito.exe) mentése gépünkre.
  A lementett fájl indítása. (A böngésző beállításától függően lehet, hogy rögtön a futtatást ajánlja fel a gép.)
  A felhasználási feltételek elfogadása után történhet meg a program telepítése.
  A telepítő alapértelmezett útvonala: C:DigitAudit
  A felajánlott útvonalon kérjük ne változtasson.
  Az asztalra DigitAudit ikon kerül.
 • A DigitAudit ikon indítása után a program főmenüje jelenik meg. Első belépéskor a modulok közül az AuditIroda aktív, mely modul a saját könyvvizsgáló cégre vonatkozó dokumentumok rendszerezésére szolgál, megrendelés nélkül csak korlátozott terjedelemben használható.
 • A modulok kipróbálásához 2 hetes ideiglenes feloldó kulcsot biztosítunk. Ehhez a DigitAudit főmenüjében, a Regisztráció menüpontban levő gépkódot és megnevezést kell elküldeni az iroda[kukac]digitaudit[pont]hu e-mail címre. Kérjük használja ehhez a lenti Demo igénylése űrlapot.
  A kapott ideiglenes kulcs lejárta után a program csak megrendelést követően kapott feloldó kulccsal használható. A próbaidőszak során felvitt adatok az élesítéssel nem vesznek el.
 • A modulok aktívvá tételéhez legalább egy könyvvizsgált cég állományát létre kell hozni a Cégkezelés / Új cég létrehozása menüpontban.
 • A modulok (ezen belül a főmenü) leírásai megtalálhatók a DigitAudit program főmenüjének Támogatás / Leírások pontja alatt.
  • AuditDok modulhoz: AuditDok leírása, valamint Egyszerű Kft. leírása
  • AuditTeszt modulhoz: Könyvelés tesztelése, Adatok tesztelése
  • AuditIroda modulhoz: AuditIroda leírása
  • AuditBeszámoló modulhoz: AuditBeszámoló leírása, valamint AuditBeszámoló Egyszerű Kft. leírása
 • A DigitAudit próbaidőszak utáni használatához a lenti letölthető Megrendelő lap kitöltése és e-mail mellékletként való elküldése szükséges az iroda[kukac]digitaudit[pont]hu címre. További teendőkről a Megrendelő lap ad tájékoztatást.
A telepítéshez és használathoz segítség kérhető a DigitAudit-tól:
 • E-mail: iroda[kukac]digitaudit[pont]hu
 • Telefon: 06-20-318-6864 (8 órától 16 óráig, pénteken 15 óráig)
 •  

  DigitAudit (AuditDok/AuditTeszt/AuditIroda) programcsomag

  DigitAudit
  letöltése
  Digitaudit - Könyvvizsgálóknak Könyvvizsgálóktól
  Megrendelő
  űrlap
  Digitaudit - Könyvvizsgálóknak Könyvvizsgálóktól
  Demo
  igénylő űrlap
  Digitaudit - Könyvvizsgálóknak Könyvvizsgálóktól
  AuditBeszámoló
  Megrendelő
  űrlap  Letölthető módszertani dokumentumok
  Mintavétel és becslés.pdf
  Mintavétel és becslés 1. sz melléklet.pdf
  Mintavétel és becslés 2. sz melléklet.pdf
  Mintavétel és becslés 3. sz melléklet.pdf
  Mintavétel és becslés 4. sz melléklet.pdf
  Mintavétel és becslés diaképek.pdf
  ©DigitAudit.hu 2009-2020